TAIGEN: 200g margariini, 4 muna, 2 (väiksemat) klaasi suhkrut, 2 kl jahu, 0,5 tl küpsetuspulbrit, 1 tl vaniljesuhkrut, veidi soola. KATE: supitaldrikutäis õunalõike, kaneeli. VALMISTUSVIIS: Margariin sulatada ja lasta jahtuda. Munad kloppida soola, suhkru ja vaniljesuhkruga korralikult lahti ja segada sulatatud margariiniga. Nüüd lisada küpsetuspulbriga segatud jahu ning taigen ühtlaseks segada. Õunad koorida ja lõikuda tükkideks. Taigen tõsta plaadi peal olevale küpsetuspaberile, siluda 1 cm paksuseks kihiks. Õunalõigud laotada taignale ja õige kergelt sisse suruda. Puista üle kaneeliga. Küpseta 200 C juures.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar